Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurča kung – pao


Prísady

500 g kuracieho mäsa,
1 vajce,
1 lyžica škrobu,
50 ml oleja,
50 g olúpaných búrskych orieškov,
4 až 6 chilli papričiek alebo feferóniek\.
Nálev: 2 lyžice sójovej omáčky
,
2 lyžice ryžového vína (alebo vína typu sherry),
na hrot noža soli,
2 lyžice práškového cukru a obilného výťažku wej - ťing (glutasol)\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.03/5

Hodnotenie: 2.0/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie mäso vykostíme, nakrájame na hrubé rezance, premiešame s vajcom a so škrobom a necháme odležať asi 30 minút. Na panvici rozpálime olej, vložíme mäso a zo všetkých stán ho prudko opečieme. Keď po 2 až 3 minútach dostane zlatistú farbu, pridáme búrske oriešky a nakrájané chilli papričky. Všetko osolíme, zalejeme nálevom, premiešame a prehrejeme. Podávame s ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!