Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracie prsia po taliansky


Prísady

150 g kuracích pàs,
1 ÈL vegety,
1 ÈL mletej červenej papriky,
1 strúčik cesnaku,
1 ÈL olivového oleja,
400 g paradajok,
rozmarín,
1 dl bieleho suchého vína,
1 PL zeleninového bujónu,
2 PL sladkej smotany


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.3/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyte, osušte a potrite vegetou zmiešanou s mletou paprikou. Olej mierne zohrejte, pridajte pretlačený cesnak, mäso a pri miernej teplote opečte. Paradajky umyte, nakrájajte, rozmixujte, pridajte k mäsu spolu s posekaným rozmarínom, bujónom, zalejte vínom, prikryte a 20 min. duste. Nakoniec zjemnite smotanou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!