Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Parížske hydinové rezne


Prísady

kuracie stehná,
vajíčka,
hladká múka,
syr Niva,
hydinová šunka,
olej,
soľ,
korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.48/5

Hodnotenie: 2.5/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Horné kuracie stehná vykostite, rozklepte, osoľte, okoreňte, namáčajte v parížskom cestíčku a vysmažte na oleji. Plátky šunky narýchlo opečte na masle, na každý plátok uložte horúci rezeň a podávajte.

Parížske cestíčko: Zmiešajte rozšľahaných vajíčok, nastrúhanú Nivu a hladkú múku, vznikne vám hustejšie cestíčko.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!