Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracie mäso na indický spôsob


Prísady

800 g vykostených kuracích stehien alebo pàs,
100 g cibule,
1 dl oleja,
1 lyžičku korenia karí,
3 lyžice masla,
1 lyžičku hladkej múky,
4 dl smotany,
350 g jabĺk,
1 lyžičku soli,
1 citrón\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.27/5

Hodnotenie: 2.3/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené, umyté a osušené kuracie mäso sa nakrája cez vlákno na tenšie plátky. Najemno nakrájaná cibuľa sa mierne opraží na oleji, pridá sa mäso, opraží sa s cibuľou, pridá sa korenie karí, maslo, zamieša, zapráši múkou, opraží, zaleje smotanou a krátko sa podusí. Nakoniec sa pridajú na plátky nakrájané, olúpané jablká, zmes sa osolí, podusí, dochutí citrónovou šťavou a hneď sa podáva. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, rôzne upravená ryža.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!