Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kurací pilav


Prísady

400 g vareného vykosteného kuracieho mäsa,
1 lyžičku masla,
1 cibuľu,
1 lyžičku mletej červenej papriky,
100 g rajčiakov,
800 g uvarenej ryže,
soľ,
mleté čierne korenie,
100 g tvrdého syra,
petržlenovú vňať\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Varené kuracie mäso sa vykostí, nakrája na drobné kocky. Na masle sa podusí najemno nakrájaná cibuľa, pridá sa mletá sladká paprika, na kúsky nakrájané, olúpané, jadrovníkov zbavené rajčiaky, spolu sa podusia. Pridá sa v slanej vode varená ryža, nakrájané mäso, osolí, okorení a krátko podusí. Porcia pilavu sa tvaruje šálkou a vyklopí na teplý tanier, posype strúhaným syrom a najemno nasekanou petržlenovou vňaťou. Vhodné prílohy: rôzne druhy zeleninových šalátov, uhorky konzervované.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!