Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hydinové mäso s bielou kapustou a lečom


Prísady

4 kuracie prsia,
polovicu malej hlávky bielej kapusty,
1 menšiu cibuľu,
3 lyžice zaváraného leča,
pikantný kečup,
olej,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie prsia pokrájame na menšie kocky a osmažíme ich na oleji. Mäso vyberieme, na oleji osmažíme pokrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme na kocky pokrájanú bielu kapustu a spolu, krátko osmažíme. Zalejeme malým množstvom vody a prikryté dusíme asi 10 minút. Pridáme mäso, lečo a podľa chuti pikantný kečup. Osolíme a ešte asi 10 až 15 minút varíme. Podávame s ryžou a hranolčekmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!