Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracie cacciatore


Prísady

1 lyžičku čierneho mletého korenia,
1/8 lyžičky soli,
1 kg kuracích pàs,
1 šálku očistených a pokrájaných šampiňónov,
1 šálku pokrájanej cibule,
2 strúčiky cesnaku posekaného na drobno,
3 šálky suchého červeného vína,
1 lyžičku oregana (najlepšie čerstvé),
1 lyžičku mletého červeného korenia,
450 g ošúpaných a pokrájaných paradajok,
400 g špagiet (najvhodnejšie sú talianske cestoviny z tvrdej pšenice),
čerstvé oregano,
olivový olej\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.89/5

Hodnotenie: 1.9/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie prsia rozdelené na šesť porcií osolíme a okoreníme čiernym korením. Panvicu zľahka vymastíme olivovým olejom a kuracie prsia opečieme z oboch strán. Mäso odložíme a do výpeku pridáme cibuľu, cesnak a šampiňóny. Podlejeme vínom a pridáme oregano, mleté červené korenie a paradajky. Varíme približne 10 minút. Pridáme kuracie prsia a varíme ďalších 10 minút. Špagety uvaríme v slanej vode al dente. Uvarené a scedené špagety (neoplachujte vodou!) naložíme na taniere a na ne nalejeme omáčku s kuracími prsiami. Ozdobíme čerstvým oreganom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!