Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kura babičky z Krkonôš


Prísady

1 celé kura,
200 g chudého údeného mäsa,
1 pohár červenej sterilizovanej kapusty,
100 g masla,
olej,
soľ,
rascu,
750 g uvarených zemiakov,
250 g hrubej múky,
1 vajce\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.12/5

Hodnotenie: 2.1/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kura posolíme a posypeme rascou. Údené mäso pokrájame na kúsky a smažíme na oleji asi 5 minút. Keď pustí šťavu, pridáme odkvapkanú kapustu a ešte pár minút dusíme. Zmes necháme vychladnúť a potom ňou naplníme kura. Uzatvoríme otvor, pridáme kúsok masla a pečieme. Uvarené zemiaky rozmačkáme, pridáme vajce, soľ a primiešame múku. Vypracujeme cesto a z neho vykrajujeme lyžicou halušky, ktoré varíme asi 12 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!