Prísady
4 mladé karotky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Kuracie prsia prekrojíme tak, aby vznikli väčšie pláty, ktoré zľahka naklepeme. Na každý plát rozotrieme prelisovaný cesnak, položíme kúsok mrkvy, bielu časť jarnej cibuľky, mäso zvinieme a spevníme špáradlami (konce nemusia byť uzatvorené). Rolky opražíme na oleji zo všetkých strán. Podlejeme zeleninovým vývarom a prikryté krátko povaríme. Kyslú smotanu rozmiešame s malým množstvom hladkej múky a pridáme ju do variaceho sa zeleninového vývaru. Pridáme aj šľahačkovú smotanu, privedieme do varu a krátko povaríme. Po odstavení pridáme najemno postrúhané vajcia, na mesiačiky pokrájané reďkvičky a pokrájanú vňať z cibuliek. Do omáčky pridáme aj šťavu, v ktorej sme dusili rolky. Rolky podávame v omáčke, prekrojené na polovice. Tanier dozdobíme pokrájanými reďkvičkami a vňaťou z cibuliek.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!