Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hydinové rizoto


Prísady

2 kuracie prsia,
150 g šunky,
krabie mäso z konzervy,
2 vajcia,
70 g masla,
125 g ryže,
zelená a červená paprika,
malá šalátová uhorka,
1 cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
na hrot noža cukru,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.96/5

Hodnotenie: 2.0/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Ryžu povaríme v osolenej vode asi 10 minút, potom ju prelejeme studenou vodou a necháme odkvapkať. Cibuľu nakrájanú nadrobno a rozotretý cesnak opražíme na troche masla dozlata. Pridáme vykostené hydinové mäso nakrájané na prúžky, opečieme a primiešame šunku nakrájanú nadrobno. Nakoniec pridáme očistené papriky zbavené jadier a nakrájané nadrobno spolu s krabím mäsom. Zmes osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a osladíme cukrom, premiešame, prisypeme odkvapkanú ryžu, trocha podlejeme a podusíme do svetlohneda.
V druhej panvici opečieme na troche masla vajcia rozmiešané vo vode bez toho, aby sme ich obracali. Upečenú omeletu stočíme, necháme vychladnúť a nakrájame na tenké plátky. Tesne pred podávaním zamiešame nakrájanú omeletu do ryžovej zmesi spolu s nakrájanou uhorkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!