Prísady
Tortilly - 12 kusov (tortilly sa pripravujú z kukuričného škrobu,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Omáčka: na oleji opečieme nakrájanú cibuľu, cesnak a papriku bez semienok. Pridáme ošúpané, nadrobno pokrájané rajčiny, citrónovú šťavu, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a Podravku. Zmes rozmixujeme. Plnka: mäso pokrájame na rezance, papriku tiež a spolu opečieme na oleji. Pridáme 1 a ž 2 lyžičky pripravenej omáčky, kyslú smotanu, postrúhaný syr, lyžičku Podravky a premiešame. Pripravenou plnkou naplníme tortilly. Poukladáme ich do ohňovzdornej misy a posypeme postrúhaným syrom. Prikryjeme, vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia na 15 minút.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!