Prísady
500 g kuracieho mäsa alebo bravčového stehna,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Cibuľu pokrájame a na tuku opražíme do sklovita. Hrniec dáme dole z ohňa a pridáme mletú papriku, a potom dáme späť na oheň. Orestujeme, pridáme pretlka a opäť riadme orestujeme.
Podlejeme vývarom alebo vodou, osolíme, pridáme rascu, a keď začne vrieť pridáme mäso. Prikryjeme a dusíme do zmäknutia mäsa. Smotanu rozmiešame s lyžicou múky. Mäkké mäso vyberieme. Omáčku zjemníme smotanou. Privedieme do varu a vložíme mäso. Povaríme ešte 5-6 minút. Noky: Zo surovín vymiešame redšie cesto a nahádžeme halušky do vriacej vody. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!