Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kuracie plátky na víne


Prísady

800 g kuracích pàs,
1 ÈL korenia na steaky,
3 PL oleja,
1 PL masla,
0,
7 dl koňaku,
5 plátkov oravskej slaniny,
150 g šampiňónov,
150 g mrazenej zelenej fazuľky,
bobkový list,
tymian,
mleté čierne korenie,
2,
5 dl bieleho vína


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyte, osušte, pokrájajte na plátky, zľahka naklepte a posypte korením. Z oboch strán opečte na horúcom masle s olejom do zlatista. Polejte koňakom a zapáľte.
Flambované plátky vyberte a udržujte teplé. Do výpeku pridajte nadrobno pokrájanú slaninu, pokrájané očistené šampiňóny a mrazenú fazuľku. Restujte asi 5 min. Zalejte vínom, okoreňte, pridajte opečené mäso a duste 10-15 min.
Podávajte s varenou ryžou, obložené zeleninou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!