Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
800 g kuracích pàs,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso umyte, osušte, pokrájajte na plátky, zľahka naklepte a posypte korením. Z oboch strán opečte na horúcom masle s olejom do zlatista. Polejte koňakom a zapáľte.
Flambované plátky vyberte a udržujte teplé. Do výpeku pridajte nadrobno pokrájanú slaninu, pokrájané očistené šampiňóny a mrazenú fazuľku. Restujte asi 5 min. Zalejte vínom, okoreňte, pridajte opečené mäso a duste 10-15 min. Podávajte s varenou ryžou, obložené zeleninou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!