Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Šopská pochúťka z roštenky


Prísady

600 g roštenky,
4 vajcia,
40 g masla,
60 g kečupu,
1 cibuľa,
1 feferónka,
60 g oleja,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.30/5

Hodnotenie: 2.3/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytú roštenku nakrájame na rezance a opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme kečup, soľ, korenie, nadrobno nasekanú cibuľu, feferónku a všetko spolu chvíľu podusíme. Pred dokončením pridáme maslo. Hotovú zmes dáme do nádoby z jenského skla, navrch dáme celé vajcia a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!