Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso so zeleninou v alobale


Prísady

400 g hovädzieho mäsa,
2 zeleninové papriky,
4 paradajky,
2 cibule,
40 g masti,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ,
alobal\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.32/5

Hodnotenie: 2.3/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na rezne, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. V rozpálenej masti prudko opražíme z oboch strán. Cibuľu nakrájame na kolieska, paradajky na osminky a zeleninové papriky na rezance.
Do pripravených kúskov alobalu vložíme zvlášť každý rezeň s primeraným množstvom nakrájanej cibule, paradajok a papriky. Posypeme petržlenovou vňaťou, alobal pevne uzatvoríme (aby nevytiekla šťava), uložíme na pekáč a vo vyhriatej rúre (alebo grile) pečieme domäkka.
Podávame s opekanými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!