Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Prírodná hovädzia sviečkovica


Prísady

4 rezne dobre odležanej sviečkovice (po 150 g na osobu),
2 lyžice oleja,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Sviečkovicu očistíme, pokvapkáme olejom a necháme stáť asi 30 minút. Panvicu dobre ohrejeme, vložíme sviečkovicu a z každej strany opekáme asi 30 sekúnd. Potom mäso pri miernej teplote asi 6 až 9 minút dopekáme. Hotové mäso osolíme a okoreníme.
Podávame s hranolkami, zeleninou a opraženou cibuľkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!