Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Poľské zrazy


Prísady

4 plátky hovädzieho mäsa,
1 lyžica oleja,
1 lyžica hladkej múky,
1 cibuľa,
soľ
Náplň: 4 plátky slaniny nakrájanej na kocky
,
4 plné lyžice mletého bravčového mäsa,
1 postrúhaná cibuľa,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.75/5

Hodnotenie: 1.8/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky naklepeme, osolíme, natrieme náplňou, ktorú sme pripravili zmiešaním surovín, zabalíme a obviažeme niťou. Rozohrejeme olej, závitky opečieme z oboch strán, podlejeme vodou, prípadne bielym vínom a dusíme domäkka. Potom ich vyberieme, šťavu odparíme, zaprášime múkou, zalejeme vodou a necháme prevrieť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!