Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Dusené mäso po taliansky


Prísady

500 g hovädzieho mäsa na pečenie,
250 ml bieleho vína,
1 konzerva olúpaných paradajok,
1 šálka hustej šťavy z pečeného mäsa,
tuk na pečenie,
1 čajová lyžička mletej červenej papriky,
1 čajová lyžička majoránu,
1 čajová lyžička tymianu,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (32)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme a dobre potrieme všetkými koreninami. Tuk rozpálime na panvici a mäso v ňom opečieme. Pridáme paradajky, zalejeme bielym vínom a mäsovou šťavou.
Prikryjeme a dusíme na miernom ohni asi 75 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!