Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Klužská kapusta


Prísady

hovädzie alebo bravčové mleté mäso,
kyslú kapustu,
kyslú smotanu,
ryžu,
cibuľu,
červenú mletú papriku,
bujón,
čierne mleté korenie,
rastlinný olej,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (33)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú mletú papriku, hneď pridáme mleté mäso, počas miešania môžeme okoreniť a osoliť, dusíme cca 5-10 minút, potom podlejeme vodou tak, aby bola zarovno mäsa a takto varíme cca 30-40 minút. Ja dávam miesto korenia a soli iba slepačí bujón. Medzitým si uvaríme ryžu. Na pekáč navrstíme ryžu, mäso (treba dať pozor, aby tam nezostalo vela šťavy, bolo by to riedke) a kapustu zliatu z vody. Na vrch vylejeme kyslú smotanu a necháme zapiecť cca 45 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!