Prísady
700 g hovädzieho mäsa (najlepšie falošnej sviečkovice),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso natrieme mletým čiernym korením a soľou. Do rozpálenej masti ho dáme opiecť zo všetkých strán. Potom ho zalejeme pivom a ešte asi 30 minút zakryté dusíme. Umytý pór, zeleninovú papriku, mrkvu a zeler nakrájame. Cibuľu rozštvrtíme a šampiňóny rozpolíme. Po 30 minútovom dusení pridáme do mäsa nakrájanú zeleninu a huby a spolu dusíme ešte asi 1 hodinu.
Potom mäso vyberieme a odložíme na teplé miesto. Zvyšok dáme na silný oheň, pridáme 100 ml piva, ochutíme smotanou a rýchlo prevaríme. Mäso podávame nakrájané s omáčkou zo zeleniny a s varenými zemiakmi. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!