Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso na mrkve


Prísady

400 g predného hovädzieho mäsa,
500 g mrkvy,
1 čajová lyžička masla,
50 g tuku,
cukor,
muškátový kvet,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nastrúhame. Mäso opražíme v rozpálenom tuku, osolíme, okoreníme, pridáme časť nakrájanej mrkvy, podlejeme a udusíme do polomäkka.
Pridáme zvyšok mrkvy a udusíme domäkka. Ochutíme mletým muškátovým kvetom, osladíme cukrom a pokvapkáme roztopeným maslom.
Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!