Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bifteky s paradajkami a paprikami


Prísady

400 g hovädzej sviečkovice,
30 g údenej slaniny,
4 paradajky,
2 zeleninové papriky,
1 malá cibuľa,
olej,
tuk na vyprážanie,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
oregano,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.30/5

Hodnotenie: 2.3/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a na niekoľko hodín dáme odležať do chladničky. Opečieme z oboch strán v rozpálenom tuku a odložíme na teplé miesto.
Slaninu rozpražíme, pridáme na rezance nakrájané papriky a chvíľu podusíme. Keď sú papriky polomäkké, pridáme paradajky a udusíme domäkka. Pridáme opečené mäso, posypeme petržlenovou vňaťou, ochutíme oreganom a zohrejeme.
Podávame s varenými alebo opekanými zemiakmi, obložené kolieskami cibule.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!