Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vrabce z karé


Prísady

rezne z bravčového karé,
kyslú kapustu,
klobásku alebo údené mäso,
horčicu,
cibuľu,
soľ,
korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.23/5

Hodnotenie: 2.2/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezne vyklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme lyžičkou horčice. Pridáme kyslú kapustu, tenký plátok údeného alebo koliesko-dve dobrej klobásky. Poriadne zavinieme a previažeme niťou, aby nám nevytiekli ingrediencie. Orestujeme na cibuľke, ktorú sme si popredu ošmáhli. Poprášime červenou paprikou, podlejeme vodou, aby sme mali dostatok šťavy a dusíme, varíme. Hotové vrabce rozbaľte pred podávaním z nite.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!