Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pikantné azu


Prísady

30 dkg bravčového stehna,
5 - 10 dkg sterilizovaných šampiňónov,
3 dcl (1 pohár) zeleninového leča,
kečup,
horčica,
2 väčšie cibule,
2 feferónky,
vegeta,
čierne korenie,
mletá rasca,
olej,
worchester,
voda


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5

Hodnotenie: 1.9/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové stehno nakrájame na tenké rezančeky. Cibuľu nakrájame na kocky a osmažíme na oleji. Pridáme čierne korenie, mletú rascu, vegetu, na tenko nakrájané feferónky, osmažíme, pridáme mäso a narýchlo ho opečieme tak, aby nestratilo šťavu. Priebežne pridávame šampiňóny, horčicu, kečup a lečo. Celú zmes podlejeme vodou a podusíme zhruba 15 minút. Potom podľa chuti pridáme worcester a dochutíme. Podávame so zeleninovou oblohou a uhorkovým šalátom so smotanovou zálievkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!