Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bombajské dusené


Prísady

4 plátky bravčového mäsa zo stehna alebo z krkovičky,
4 lyžice oleja,
pol lyžičky chilli,
štipka čierneho mletého korenia,
1 lyžica polohrubej múky,
2 cibule,
2 paradajky alebo kečup,
pohár svetlého piva,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (40)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na kúsky a 3 hodiny marinujeme v zmesi z oleja, korenia, múky a soli. Potom asi 10 minút mäso aj s marinádou smažíme, pridáme najemno nakrájanú cibuľu a paradajky. Po chvíľke zmes zalejeme pivom a dusíme domäkka. Hotové jedlo necháme vychladnúť a dáme do chladničky. Podávame až na druhý deň, keď jedlo znovu zohrejeme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!