Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Èínske rezance s hubami


Prísady

150 g bravčovej krkovice,
sterilizované huby v sladkokyslom náleve,
2 póry,
4 strúčiky cesnaku,
3 lyžice sójovej omáčky,
lyžičku drteného kmínu,
1 vajce,
1 lyžičku solamylu,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na rezančeky, premiešame s vajcom a solamylom rozmiešaným v troške vody. Necháme uležať 1 hodinu v chlade.
Mäso osmažíme v rozpálenom tuku, až zbledne, pridáme prepláchnuté odkvapkané huby, nakrájaný pór. Ochutíme kmínom, soľou a rýchlo orestujeme. Dochutíme utretým cesnakom a sójovou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!