Prísady
4 plátky bravčového mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Bravčové mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a narýchlo z oboch strán opečieme na oleji.
Na dno vymasteného pekáča poukladáme kolieska surových zemiakov. Osolíme, pridáme trocha vegety a posypeme rascou. Na to navrstvíme mäso spolu s výpekom, pridáme celé čierne korenie, bobkový list, na kolieska pokrájanú mrkvu a petržlen. Zmes v pekáči prelejeme sterilizovanou fazuľou a paradajkovým pretlakom, pridáme nové korenie, 3 lyžice pikantného kečupu a 1 restovanú cibuľu. Dáme zapiecť do rúry. Pred koncom pečenia pridáme 2-3 strúčiky prelisovaného cesnaku a posypeme postrúhaným syrom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!