Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Grécky pekáčik


Prísady

4 plátky bravčového mäsa,
hladkú múku,
3-4 zemiaky,
mrkvu (4-5 ks),
petržlen (4-5 ks),
1 konzervu červenej fazule (300 ml),
1 konzervu lúpaných paradajok,
1-2 zrnká nového korenia,
3 lyžice pikantného kečupu,
1 väčšiu cibuľu,
100 g tvrdého syra,
2-3 strúčiky cesnaku,
vegetu,
rascu,
bobkový list,
mleté čierne korenie,
celé čierne korenie,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.87/5

Hodnotenie: 1.9/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a narýchlo z oboch strán opečieme na oleji.
Na dno vymasteného pekáča poukladáme kolieska surových zemiakov.
Osolíme, pridáme trocha vegety a posypeme rascou. Na to navrstvíme mäso spolu s výpekom, pridáme celé čierne korenie, bobkový list, na kolieska pokrájanú mrkvu a petržlen.
Zmes v pekáči prelejeme sterilizovanou fazuľou a paradajkovým pretlakom, pridáme nové korenie, 3 lyžice pikantného kečupu a 1 restovanú cibuľu. Dáme zapiecť do rúry.
Pred koncom pečenia pridáme 2-3 strúčiky prelisovaného cesnaku a posypeme postrúhaným syrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!