Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
bravčové mäso,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a plníme - plátok šunky, plátok syru, plátok slaniny, koliesko cibule, kto chce si môže dať aj chili papričku.
Mäso preložíme a vložíme na alobal, kde sme predtým dali za štvrť malej lyžičky pretlačeného cesnaku s olejom. Na vrch mäsa znovu dáme cesnak zmiešaný s olejom. Dobre zabalíme do alobalu. Takto si spravíme bochníčky. Pečieme asi takú 1-1,5 hod. Podávame s pečenými zemiakmi a s ryžou.. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!