Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Plnené rezne v alobale


Prísady

bravčové mäso,
slaninu,
plátkový syr,
plátkovú šunku alebo salámu,
cibuľu,
korenie,
cesnak,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.86/5

Hodnotenie: 1.9/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a plníme - plátok šunky, plátok syru, plátok slaniny, koliesko cibule, kto chce si môže dať aj chili papričku.
Mäso preložíme a vložíme na alobal, kde sme predtým dali za štvrť malej lyžičky pretlačeného cesnaku s olejom. Na vrch mäsa znovu dáme cesnak zmiešaný s olejom. Dobre zabalíme do alobalu. Takto si spravíme bochníčky.
Pečieme asi takú 1-1,5 hod. Podávame s pečenými zemiakmi a s ryžou..














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!