Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Nakladané v cesnaku


Prísady

4 porcie bravčovej krkovičky vcelku,
4 strúčiky cesnaku,
koreňová zelenina,
soľ,
bobkový list,
2 zrnka nového korenia,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.85/5

Hodnotenie: 1.9/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do bravčovej krkovičky, nie veľmi mastnej, urobíme nožom otvor a vtlačíme doň cesnak rozotrený so soľou. Uvaríme nálev(voda, korenie, nové korenie, bobkový list, cesnak). Mäso dáme do hrnca a zalejeme vychladnutým nálevom(musí byť ponorené). Prikryjeme a necháme odležať v chladničke aspoň jeden deň. Potom mäso vyberieme a nálev vylejeme. Mäso varíme vo vriacej osolenej vode s koreňovou zeleninou. Môžeme do polievky pridať zemiaky a kapustu. Uvarené mäso je dobré s chrenom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!