Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové mäso s dvanástkou


Prísady

bravčové stehno,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ,
cibuľu,
cesnak,
Pivo 12%,
pór,
lyžicu dijónskej horčice na každú porciu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.77/5

Hodnotenie: 1.8/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové stehno nakrájajte na slížiky, osoľte, okoreňte a nechajte chvíľku postáť. Cibuľu nakrájajte nadrobno a cesnak na plátky. Mäso sprudka ošmahnite na oleji zo všetkých strán až do mäkka. Pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak, na kolieska nakrájaný pór a dolejte asi 1,5 - 2 dcl piva dvanástky.
Nechajte dusiť asi 15 minút, na tanieroch podávajte s dijónskou horčicou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!