Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Na smotane


Prísady

4 plátky bravčového mäsa,
1 cibuľa,
2 lyžice oleja,
soľ,
rasca,
kôra z citróna,
mletý ďumbier,
1 lyžička octu,
1 lyžica hladkej múky,
1 kyslá smotana,
vývar z kocky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.43/5

Hodnotenie: 2.4/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso pokrájame na rezančeky a spolu s pokrájanou cibuľou opečieme na tuku. Osolíme, pridáme mletú rascu, postrúhanú citrónovú kôru, ďumbier, ocot a prikryté chvíľu podusíme vo vlastnej šťave. Podlejeme vývarom. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múku a necháme dobre prevrieť. Môžeme doplniť kaparami a nakrájanými kyslými uhorkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!