Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové s horčicovo-pomarnačovou omáčkou


Prísady

cca 0‚5 kg bravčového mäsa,
1 lyžicu horčice,
koreniny,
soľ,
šťavu z 2 pomarančov,
cukor,
tuk,
cibuľu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na malé slíže a naložíme do oleja so soľou, vegetou a bylinkami. Necháme tam aspoň 2 hodiny.
Olej z nálevu zlejeme do hrnca a vložíme nakrájanú cibuľku. Orestujeme a vložíme mäso, ktoré necháme dusiť do mäkka. Pridáme horčicu, chvíľku varíme kým pustí vlastnú šťavu a vlejeme šťavu z pomarančov. Pridáme korenie - rascu, soľ, sójovku a trochu cukru.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!