Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Èína


Prísady

60 g brav\.
mäsa na čínu alebo kuracie prsia
,
arašidy,
ananás,
sój\.
omáčku
,
olej,
čín\.
zmes sušenú
,
čín\.
zeleninu mrazenú
,
kečup a podľa potreby solamyl


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na pásik a na prudkom oleji orestujeme. Keď je mäso orestované vložíme ho do hrnca a podlejeme troškou vody. Pridáme soj.omáčku podla potreby, cca 3 PL a dusíme do mäkka.
Pokiaľ sa mäso dusí pripravíme si čínsku zmes. V 0,8 l stud.vody rozmiešame čín.zmes a varíme asi 10 min. Keď je uvarená, odstavíme ju a čakáme na mäso. V polovici dusenia pridáme arašidy a dusíme ďalej.
Keď mäso zmäkne, pridáme uvarenú čín.zmes. Poriadne premiešame a ešte stále varíme. Rýchlo orestujeme mraz.zeleninu a dáme ju do hrnca. Premiešame a pridáme kečup, trochu ananasu a asi 1 dcl šťavy. Opäť poriadne premiešame a ešte chvíľku povaríme nech sa nám chute pekne spoja.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!