Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčová kapsa plnená syrom a mäkkou salámou


Prísady

bravčové karé s kosťou,
tvrdý syr,
mäkkú salámu,
soľ,
korenie,
olej,
mletú červenú papriku,
cibuľu,
hladkú múku (solamyl)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.40/5

Hodnotenie: 2.4/5 (42)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové karé si vykostíme a z kostí môžeme uvariť vývar. Rezne si naklepeme, osolíme, okoreníme a plníme zmesou nastrúhaného tvrdého syra a na rezančeky narezanej mäkkej salámy.
Robíme kapsy, ktoré spojíme špáradlami. Prudko opečieme na oleji z oboch strán a vkladáme do pripraveného cibuľového základu (na oleji si orestujeme cibuľu, zaprašíme paprikou a zalejeme vodou) a dusíme do mäkka (v tlakovom hrnci približne 15 minút).
Keď je mäso mäkké vyberieme na tanier, šťavu zahustíme hladkou múkou alebo solamylom a kapsy vložíme späť do omáčky. Môžeme podávať s opekanými zemiakmi a ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!