Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Americký guláš


Prísady

500 g bravčového pleca bez kostí,
40 g tuku,
l väčšia cibuľa,
l lyžička octu,
mletá paprika,
mleté korenie,
200 g bielej fazule,
3 lyžice kečupu,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.16/5

Hodnotenie: 2.2/5 (45)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Prebratú fazuľu prepláchneme, zalejeme studenou vodou a necháme 3 hodiny máčať. Potom ju v tej istej vode uvaríme do mäkka. Nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme do ružova na tuku, pridáme mletú papriku. Potom vmiešame mäso pokrájané na rovnako veľké kocky a dusíme ho pod pokrievkou do vypečenia vlastnej šťavy. Mäso osolíme pokvapkáme octom, podlejeme trochou vody, za stáleho miešania a podlievania vodou dusíme do mäkka. Ku koncu dusenia pridáme odkvapkanú fazuľu, kečup, soľ, korenie, prípadne ešte prikyslíme octom. Podávame s pečivom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!