Prísady
500 g bravčového pleca bez kostí,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Prebratú fazuľu prepláchneme, zalejeme studenou vodou a necháme 3 hodiny máčať. Potom ju v tej istej vode uvaríme do mäkka. Nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme do ružova na tuku, pridáme mletú papriku. Potom vmiešame mäso pokrájané na rovnako veľké kocky a dusíme ho pod pokrievkou do vypečenia vlastnej šťavy. Mäso osolíme pokvapkáme octom, podlejeme trochou vody, za stáleho miešania a podlievania vodou dusíme do mäkka. Ku koncu dusenia pridáme odkvapkanú fazuľu, kečup, soľ, korenie, prípadne ešte prikyslíme octom. Podávame s pečivom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!