Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Trojkorunka


Prísady

300 g bravčovej panenky,
50 g sušených vykostených sliviek,
100 g červenej kápiovej papriky,
100 g oravskej slaniny,
2 dl červeného vína,
hovädzí vývar,
majzéna,
soľ,
olej,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčovú panenku nakrájame na 6 medajlónikov, osolíme a okoreníme ich. Stred prešpikujeme slivkou, obalíme plátkom slaniny. Po tri kusy napichneme na špajle. Osmažíme z oboch strán. Do výpeku do panvice pridáme hovädzí vývar. Keď zovrie, pridáme červené víno. Omáčku zahustíme majzénou. Na tenké plátky nakrájanú kápiovú papriku na sucho osmažíme, uložíme na pripravené medajlóniky a prelejeme pripravenou vínovou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!