Prísady
4 plátky bravčové karé,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Plátky mäsa vyklepeme, z oboch strán posypeme vegetou a z každej strany prudko opečieme na horúcom oleji približne 1 a po minúty. Umytú pečeň nakrájame na rezance, orestujeme na oleji asi 3 minúty a posypeme posekanou petržlenou vňaťou. Jedno vajce uvaríme natvrdo,olúpeme ho a pokrájame nadrobno. Rožky pokrájame na drobné kocky. Pečeň, vajce a rožky zmiešame, pridáme surové vajce, zmes okoreníme, osolíme a dobre premiešame.Do vymasteného pekáča položíme plátky mäsa, na každý dáme kopček plnky, pekáč zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry.Podávame posypané postrúhaným tvrdým syrom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!