Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Karé zapečené s plnkou a syrom


Prísady

4 plátky bravčové karé,
100 g kuracej pečene,
2 vajcia,
2 rožky,
100 g tvrdého syra,
vegeta,
petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.19/5

Hodnotenie: 2.2/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky mäsa vyklepeme, z oboch strán posypeme vegetou a z každej strany prudko opečieme na horúcom oleji približne 1 a po minúty. Umytú pečeň nakrájame na rezance, orestujeme na oleji asi 3 minúty a posypeme posekanou petržlenou vňaťou. Jedno vajce uvaríme natvrdo,olúpeme ho a pokrájame nadrobno. Rožky pokrájame na drobné kocky. Pečeň, vajce a rožky zmiešame, pridáme surové vajce, zmes okoreníme, osolíme a dobre premiešame.Do vymasteného pekáča položíme plátky mäsa, na každý dáme kopček plnky, pekáč zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry.Podávame posypané postrúhaným tvrdým syrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!