Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Karé po európsky


Prísady

150 g vykosteného bravčového karé,
30 g zelených olív,
30 g bryndze,
soľ,
vegeta,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5

Hodnotenie: 2.0/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Karé nakrájame na hrubšie plátky, naklepeme, osolíme a môžeme posypať aj vegetou. Každý plátok naplníme bryndzou a olivami, preložíme na polovicu a po okrajoch sklepeme tak, aby sa mäso spojilo. Z oboch strán osmažíme na rozohriatom oleji. Na záver ešte podusíme asi 10 minút. Podávame napríklad s čiernym celozrným chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!