Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hrbaté mäso


Prísady

60 dkg bravčového mäsa,
soľ,
korenie,
2 pečivá,
2 dcl mlieka,
2 vajcia,
20 dkg šunky,
20 dkg šampiňónov,
majoránka,
tvrdý syr,
cibuľka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (38)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové mäso nakrájame na rezne, naklepeme,
nasolíme a opečieme z oboch strán. Naukladáme na plech. Plnka: nakrájať pečivá, zaliať s mliekom a vajciami, s pokrájanou šunkovou salámou, majoránkou, čiernym korením, šampiňónmi podusenými na cibuľke,
všetko spolu pomiešať, navrstviť na mäso, postrúhať
syr a dať zapiecť asi na 20 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!