Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hrbaté mäso


Prísady

60 dkg bravčového mäsa,
soľ,
korenie,
2 pečivá,
2 dcl mlieka,
2 vajcia,
20 dkg šunky,
20 dkg šampiňónov,
majoránka,
tvrdý syr,
cibuľka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové mäso nakrájame na rezne, naklepeme,
nasolíme a opečieme z oboch strán. Naukladáme na plech. Plnka: nakrájať pečivá, zaliať s mliekom a vajciami, s pokrájanou šunkovou salámou, majoránkou, čiernym korením, šampiňónmi podusenými na cibuľke,
všetko spolu pomiešať, navrstviť na mäso, postrúhať
syr a dať zapiecť asi na 20 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!