Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Fašírky


Prísady

700-800 g bravčového pleca,
4-5 rožkov z predošlého dňa,
2 vajíčka,
1 čajová lyžička soli,
2 čajové lyžičky červenej papriky,
vegeta,
čierne korenie,
4 strúčiky cesnaku,
1 veľká cibuľa
Na obaľovanie: múku
,
vajíčka,
strúhanku


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.46/5

Hodnotenie: 2.5/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyjeme mäso, pokrájame na kocky a pomelieme na mlynčeku. Zároveň pomelieme cesnak a cibuľu. Pridáme vajíčka, soľ, korenie, vegetu, červenú papriku. Rožky namočíme do teplej vody a vyžmýkame. Pridáme k mäsu. Všetko spolu pomiešame a tvarujeme fašírky. Obalíme v klasickom trojobale a vypražíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!