Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |

Najnovšie recepty

Bravčové filety na hubách


Prísady

bravčová panenka,
soľ,
korenie,
olej,
cibuľa,
huby,
hladká múka,
vývar,
maslo,
hrubozrnné korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.5/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčovú panenku odblaníme a necháme v celku. Osolíme ju a okoreníme. Opekáme na rozpálenej panvici asi 13 minút pri teplote 160 stupňov. Vyberieme ju a do výpeku pridáme maslo, cibuľku, krátko speníme a vložíme huby. Podusíme, prípadne zahustíme škrobom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!