Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové kotlety s olivami


Prísady

4 bravčové kotlety,
6 lyžíc masla,
pol červenej papriky,
pol zelenej papriky,
pol baklažánu,
1 malá konzerva olúpaných paradajok,
100 g miešaných olív,
1 cibuľa,
3 strúčiky cesnaku,
múka,
3 lyžice ovocného octu,
pol zväzku oregana,
pol zväzku pažítky,
vegeta,
trochu cukru,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.0/5 (43)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a obalíme múkou. Maslo rozpálime v hrnci, mäso v ňom opečieme, vyberieme a odložíme na teplé miesto. Vo zvyšnom masle opečieme cesnak rozotrený so soľou. Zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na malé kocky, pridáme k opečenému cesnaku a opražíme do sklovita.
Pridáme paradajky a olivy, prikryjeme a povaríme na miernom ohni asi 10 minút. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme ovocným octom, cukrom a vegetou a primiešame nasekané oregano a pažítku. Kotlety dáme na taniere, polejeme ich omáčkou a ihneď podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!