Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové plátky s zeleninou


Prísady

800 g chudého bravčového mäsa,
1 menší karfiol,
štvrť kg brokolice,
soľ,
mleté čierne korenie,
rascu,
vegetu,
1 ÈL mletej červenej papriky,
1 ÈL hladkej múky,
tuk na vyprážanie,
masox (alebo vývar)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.90/5

Hodnotenie: 1.9/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájajte na rezne (okraje narežte), naklepte, osoľte a okoreňte. Z každej strany posypte mletou rascou, dlaňou ju pritlačte a rezne obaľte v múke. Vypražte na rozpálenom tuku z oboch strán. Vo výpeku speňte nadrobno posekanú cibuľku, pridajte papriku, hladkú múku a zalejte vývarom (masoxom). Chvíľku povarte a mäso vložte do omáčky.
Karfiol a brokolicu uvarte v vode, do ktorej pridajte vegetu. Nechajte odkvapkať a rozoberte na menšie ružičky. Mäso a zeleninu podávajte spolu s opečenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!