Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové na víne


Prísady

400 g bravčového stehna,
olej,
1 cibuľa,
soľ,
mleté čierne korenie,
1 lyžica hladkej múky,
2 lyžice pikantného kečupu,
1 dl zeleninového bujónu,
1 dl červeného vína


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.03/5

Hodnotenie: 2.0/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na rezance a na rozohriatom oleji opekáme pokiaľ sa nevyparí voda. Potom pridáme cibuľu, nakrájanú nadrobno, soľ, korenie a niekoľko minút opekáme. Potom poprášime múkou, premiešame, pridáme kečup, bujón,víno a niekoľko minút povaríme. Podávame s rajčiakovou ryžou a zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!