Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové na divoko


Prísady

bravčové karé,
kyslá kapusta,
kmín,
slanina,
horčica (dijon),
korenie,
soľ,
pivo


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.96/5

Hodnotenie: 2.0/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Naklepané mäso potrieme horčicou a osolíme. Osmažíme plátok slaniny, položíme na mäso a naplníme kyslou kapustou. Posypeme kmínom, spojíme špáratkom a vložíme do marinády.
Marináda: Horčica s pivom
Na druhý deň mäso pečieme asi 60 min. prikryté. Podávame s lokšou alebo dusenou kyslou kapustou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!