Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pikantné bravčové kotlety


Prísady

4 bravčové kotlety po 100 g,
3 lyžice bieleho vína,
hladká múka podľa potreby,
4 lyžice oleja,
1 cibuľa,
čajová lyžička horčice,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5

Hodnotenie: 1.9/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kotlety naklepeme, osolíme a poprášime múkou. Opečieme ich na oboch stranách v rozpálenom oleji (tuku). Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a mierne podliate dusíme asi pol hodiny. Potom pridáme horčicu, víno a ešte chvíľu dusíme. Môžeme podávať s varenými zemiakmi posypanými jemne nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou, prípadne so zemiakovou kašou a so šalátom z čerstvej zeleniny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!