Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové gule v kyslej kapuste


Prísady

350 g mletého mäsa,
120 g udusenej ryže,
1 vajce,
majorán,
mleté čierne korenie,
mleté nové korenie,
soľ,
750 g kyslej kapusty,
olej,
1 cibuľa,
2 lyžice hladkej múky,
2 dl mlieka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (42)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do mletého mäsa pridáme udusenú ryžu, vajce, majorán, mleté čierne a nové korenie, soľ a premiešame. Kapustu posekáme, vložíme do hrnca s vriacou vodou a varíme 30 minút. Z mäsovej hmoty urobíme gule, vložíme do kapusty, prikryjeme a 30 minút varíme. Potom gule obrátime a opäť varíme 20 minút. Potom ich vyberieme, kapustu zahustíme zápražkou z oleja, cibule, múky a mlieka a niekoľko minút povaríme. Na misu dáme kapustu, gule a podávame s varenými zamiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!