Prísady
400 g bravčového mäsa (stehno alebo aj karé),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, očistíme, pokrájame na hrubšie rezance. Slaninu nakrájame na kocky. V hrnci alebo hlbšej panvici opražíme kocky slaniny. Pridáme osolené a okorenené mäso a za stáleho miešania opečieme do biela. Pridáme mletú papriku, chili korenie (príp. pálivú papriku). Podlejeme trochou vody a dusíme domäkka.
Keď je mäso takmer mäkké, pridáme cibuľu, cesnak, feferónku (alebo baraní roh), šampióny ak máte a lečo. Pridáme ešte 2 lyžice kečupu. Ak je to málo pálive, dochutíme. Povaríme do mäkka a odstavíme. Podávame s ľubovoľnou prílohou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!