Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Živánska v pahrebe


Prísady

Bravčové mäso,
zemiaky,
soľ,
horčica,
farebné papriky,
paradajky,
slaninka,
cibuľa,
olej,
alobal


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.77/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Toto výborné jedlo robievame tiež na chalupe. Každému pripravím jeden balíček, aby sme sa nepobili. Zemiačiky sa pripečú k alobalu a potom ich odlupujeme. K tomuto jedlu robievam tsatsiki, alebo paradajkový šalát. Recept pridám nabudúce.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!