Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
500 g kuracích pàs,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Šampiňóny zľahka orestujeme, prilejeme k nim nálev zo šampiňónov, slepačí bujón a mierne podusíme. Kuracie prsia okoreníme, potrieme olejom a ugrilujeme do zlatista. Ugrilované mäso nakrájame na pásiky, pridáme ku šampiňónom a dusíme. Na kuraciu zmes so šampiňónmi pridáme rozdrobený syr s modrou plesňou a miešame, kým sa syr neroztopí a nespojí sa s mäsom. Nakoniec vmiešame smotanu, ktorú necháme len prebublať, aby sa nezrazila. Soté posypeme nastrúhaným syrom. Ako prílohu podávame cestoviny.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!